Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

25 persones es formen com a manipuladors d'aliments

Vista la demanda, la setmana vinent es farà una altra edició del curs


25 persones es formen com a manipuladors d'aliments

Un total de 25 persones aturades han participat en un curs d'higiene i manipulació alimentària organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i impartit per l'empresa Biotecnal. Aquest curs està dividit en 5 sessions que repassen els principals conceptes a l'entorn de la manipulació i higiene dels aliments i capacita els participants perquè puguin treballar en establiments relacionats amb aquest àmbit.

Entre d'altres, els assistents han conegut els perills associats als aliments, l'actitud dels manipuladors i d’higiene preventiva en el procés de transport, recepció i emmagatzematge dels aliments. També han aprofundir en els diferents sistemes d'elaborar aliments per al seu consum i l'exposició, venda i distribució.
Segons declaracions del regidor d'Ocupació, David Sánchez, aquest curs segueix amb la línia de les actuacions del Servei a l’Ocupació que tenen l’objectiu de poder ajudar a les persones del municipi a trobar noves oportunitats de feina, en aquest cas, gràcies a la formació.

Aquest curs està adreçat a persones residents al municipi de Sant Quirze del Vallès i inscrites al Servei a l’Ocupació, i degut a l’alta demanada s’organitza un nou curs el proper dimecres 11 de juny al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.