Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La Mostra Gastronòmica tanca portes amb un altre èxit de públic i expositors

Gran afluència a les degustacions multitudinàries a l'aire lliure


La Mostra Gastronòmica tanca portes amb un altre èxit de públic i expositors

La catorzena Mostra Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès ha tancat portes amb un nou èxit de públic i expositors i major varietat d'oferta que en edicions anteriors. El temps va ajudar en les degustacions multitudinàries a l'aire lliure d'aquest cap de setmana. Però també han tingut èxit activitats de format més petit, com el Tastem, la degustació de vins, caves i escumosos; i l'esmorzar de forquilla amb productes ecològics.

“Estem molt contents del resultat de la Mostra. Tot i que és difícil donar una xifra exacta, podríem dir que hi ha passat unes 4.000 persones”, explica la regidora de Comerç de Sant Quirze, Míriam Casaramona. La responsable municipal destaca també que “enguany hem tingut més activitats, més establiments participants, més varietat de plats… La valoració no pot ser més positiva”.

La Mostra és una oportunitat per conèixer la gastronomia local amb una doble aposta: assaborir els plats tradicionals i, a la vegada, donar a conèixer les noves propostes i innovacions dels restauradors del municipi. Els establiments que hi han participat han estat: Artbo Pastisseria, Avui no cuino, Buc Restaurant, El Niu del Mussol/Lossum Espai Gastronòmic, La Manduca, Lletonet La Llar del Bon Café, NSQ Sant Quirze, Pizzeria i Rostisseria Pollo Loco, Sushi Tast, Pastisseria Mix i D'gusta. Organitza el certamen l'Ajuntament de Sant Quirze, amb el suport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de Sabadell.