Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Comença una campanya de promoció del comerç local

"Tot el que necessites, a les teves mans", eslògan de la iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona


Comença una campanya de promoció del comerç local

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la segona fase de la campanya “Comerç proper, comerç al teu municipi”. Sant Quirze del Vallès és un dels divuit municipis barcelonins, l'únic del Vallès Occidental, que participa en aquesta iniciativa per promoure el comerç local i que té com a eslogan “Tot el que necessites, a les teves mans”.

Aquesta campanya va arrencar fa ja dos anys i el seu objectiu és fomentar els eixos comercials dels municipis de la demarcació de Barcelona. A més de Sant Quirze del Vallès, hi participen Arenys de Mar, Balsareny, Berga, Calella, Canyelles, Cervelló, Cubelles, Esparreguera, Masquefa, Molins de Rei, Montmeló, Òdena, Sant Pol de Mar, Santa Margarida i els Monjos, Santa Susanna, Torelló i Viladecans.

L'acció promocional més visible és la instal·lació de banderoles. A Sant Quirze se n'han posat 186 als carrers que concentren l'oferta comercial. A més, els comerços poden lliurar als clients bosses de ràfia reutilitzables de la campanya, que poden recollir al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra (Passeig Can Barra s/n).

La regidora de Comerç, Míriam Casaramona, “el comerç de proximitat és un dels actius econòmics principals de Sant Quirze i cal reforçar-lo com a font de vida al poble, però també com a font de riquesa i de llocs de treball”. Casaramona ha afegit que “aquesta és només una de les accions que es duen a terme al llarg de l'any, en aquest cas compartint els recursos que la Diputació posa a disposició dels municipis”.