Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Paula Bito guanya el tercer concurs de cartells de la Festa Cubana

La festa solidària se celebrarà el proper 5 de juliol


Paula Bito guanya el tercer concurs de cartells de la Festa Cubana

La quirzetenca Paula Bito Mosquera és la guanyadora del tercer concurs de cartells anunciadors de la Festa Cubana que organitza l’Ateneu del Món de Sant Quirze del Vallès. Paula Bito és estudiant d’il·lustració a l’Escola Illa i ja ha guanyat diversos concursos de cartells, com el de la festa major de Sant Quirze de l’any passat.

El premi està dotat amb 100 euros, atorgats pel comerç local NSQ Sant Quirze, i dos tiquets per al sopar de la Festa Cubana que se celebrarà el proper 5 de juliol a l’exterior de la Masia Can Feliu. La Festa Cubana celebrarà enguany la seva dinovena edició.

L’Ateneu del Món va decidir ara fa tres anys organitzar un concurs per triar el cartell de la festa, amb l’objectiu de fomentar la creació gràfica i artística dels més joves amb la solidaritat com a leitmotiv.

El jurat del concurs estava format per Sergio Corral, membre de l’entitat Joventut Activa; Laura Clemente, representant de l’Ateneu del Món; Sílvia Peralta, regidora de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Sant Quirze; Victòria Rodrigo, artista local; i Vivian Oliver, del Servei de Joventut Canya Jove.