Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club Excursionista de Sant Quirze organitza sortides per donar a conèixer la seva activitat

"Portes obertes" amb barranquisme, vies ferrades i ascensions


El Club Excursionista de Sant Quirze organitza sortides per donar a conèixer la seva activitat

El Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès ha programat un seguit de sortides per tal de donar a conèixer a tothom les seves activitats. Les sortides començaran el proper cap de setmana i estan obertes també a les persones que no són sòcies de l’entitat.

Diumenge vinent, 15 de juny, es farà un descens de barrancs, a nivell d’iniciació per tal de facilitar la participació de persones amb poca o cap experiència en aquest modalitat. Les places són limitades i per inscriure’s, així com per conèixer els detalls de lloc i horari, cal trucar al 638 10 73 10, o enviar un correu electrònic a albertcesqv@gmail.com.

La segona sortida serà el 22 de juny estarà dedicada a les vies ferrades. I la tercera, el 13 de juliol, consistirà en una ascensió. El lloc i el recorregut es decidirá segons el nombre i el nivell dels inscrits.

El Club Excursionista disposa de material de lloguer per a les persones que vulguin participar i no tinguin equipament propi. L’entitat aconsella que els participants tinguin una llicència federativa, que inclou una assegurança. Si no, s’han de fer responsables dels danys propis o a tercers que poguessin ocórrer. El Club recorda que la llicència pot tramitar-se en un dia.