Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Presentació dels espectacles de final de curs dels Tallers de Teatre Galliners

És un projecte comú entre Rialles i les AMPA de les escoles del poble


Presentació dels espectacles de final de curs dels Tallers de Teatre Galliners

El passat diumenge 8 de juny els Tallers de Teatre Galliners van celebrar la festa de final de curs a la Patronal, convidant als familiars dels nens i nenes que han participat als tallers que s’han dut a terme els dilluns, dimarts i dimecres a la tarda a la sala petita de la Patronal.


Sota la direcció de Núria Colás, la professora dels tallers, cada grup va representar l’obra que havia preparat al llarg del curs:
 

Els nens i nenes del grup dels petits que assagen els dimarts van sortir a l’escenari representant l’obra "La gallina vermella", una història que explica la importància de col·laborar en les tasques diàries i treballar en equip.
 

Després el segon grup dels petits que assagen els dilluns van fer l’obra El tronc vell, una història que ens explica que sempre és millor saber treure’n profit del que tenim en comptes d’esperar ser el que no som.
Finalment, el grup dels mitjans van representar l’obra Ets tu el més fort?, una història on les protagonistes eren dues formigues que volien trobar el més fort del món i la resposta final les va deixar ben parades.


En acabar, es va oferir a tots els familiars i participants dels tallers un berenar a la terrassa de la Patronal.
Tallers de Teatre Galliners és un projecte comú entre Rialles i totes les AMPAs del poble, que col·laboren conjuntament perquè a través del teatre, els nens i nenes de Sant Quirze puguin fer una activitat que els enriqueixi personalment.
 

El diumenge 15 de juny serà el torn dels més grans dels tallers. El grup dels grans faran l’obra Nassos, nassos, nassis i el grup dels alumnes de l’institut faran l’obra Mans enlaire. Es podran comprar les entrades a un preu de 3€ a la taquilla el mateix dia de les representacions. La valoració global per part dels pares és molt bona i confien en seguir oferint places pels nens i nenes de Sant Quirze.
 

Aquí podeu veure les fotos de les actuacions