Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

El Centre Cívic Torre Julià obre les seves portes a la ciutadania

El nou equipament tindrà més de 500 m2 destinats als serveis i a les entitats


El Centre Cívic Torre Julià obre  les seves portes a la ciutadania

El passat dijous 23 de setembre,  el Centre Cívic Torre Julià ha obert les seves portes a la ciutadania. Aquest espai, format per l´edifici antic de la Torre Julià i l´edifici annex, de nova construcció, conforma un nou equipament  per a la participació i els serveis en el nucli de les Fonts de més de 500 m2.
Segons que ha manifestat el primer tinent d´Alcaldia Antoni Rebolleda, “aquest centre cívic esdevindrà un punt clau per al desenvolupament de les activitats de les entitats, alhora que acostarà els serveis municipals a la ciutadania. L´administració local s´acosta, d´aquesta manera, als veïns i veïnes, per facilitar els tràmits, la informació o el suport. Estem molt satisfets de què les Fonts compti amb aquest merescut espai”.
En la mateixa línia, l´alcaldessa, Montserrat Mundi, s´ha congratulat de l´entrada en funcionament del centre cívic “que se suma al de Can Feliu i crea així, juntament amb Can Barra, una xarxa que extén els serveis que presta l´administració i, per tant, millora la seva qualitat. De la mateixa manera, pensem que les Fonts necessitava des de feia molts anys un espai d´aquest tipus i, ara, per fi, és una realitat. Hem rehabilitat l´antiga Torre Julià, conservant un punt de referència a les Fonts i, a més, hem creat un nou espai amb les infraestructures i tecnologies necessàries per al seu bon ús”.
L’horari de l’equipament serà pels matins els dijous i divendres de 9 a 14 h i tardes de dilluns a divendres de 15 a 22 h.
L’edifici de la Torre acollirà bàsicament els serveis municipals i, disposa també d’una sala d’autoconsulta amb punts d’accés lliure a internet, sala de lectura i una aula de formació a disposició també de les entitats.
Pel que fa als serveis municipals s’hi impartiran les classes de l’Escola d’Adults i del Servei de Català, s’hi realitzaran les activitats esportives municipals, així com altres activitats derivades dels serveis municipals com informàtica per a gent gran, tallers d’igualtat i ciutadana o servei jurídic d’atenció a la dona.