Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Canya Jove organitza una nova edició del “Fes Estiu al Canya Jove”

Es tracta d’un programa de propostes d’activitats, tallers i cursos per als adolescents


El Canya Jove organitza una nova edició del “Fes Estiu al Canya Jove”

El Servei de Joventut ja té enllestit el “Fes Estiu al Canya Jove 2014”, un programa de propostes amb activitats, tallers i cursos perquè adolescents i joves tinguin opcions culturals i d’entreteniment durant les vacances, sense haver de sortir del poble.
Segons que ha manifestat la regidora de Joventut, Míriam Casaramona, “el programa aposta per millorar i augmentar l’oferta d’oci adreçada al jovent de Sant Quirze i pensem que el temps de vacances és un bon moment per oferir propostes diverses per gaudir de l’estiu i aprofitar el temps de lleure. I pensem que aquestes activitats donaran desposta a les demandes i els interessos d’aquest sector de població”.
El proper 25 de juny tindrà lloc la inauguració, amb una gimcana passada per aigua als exteriors de la Masia Can Feliu. Els participants podran portar pistoles d’aigua, galledes, globus d’aigua, etc.
El programa s’allargarà fins al 25 de juliol, i aplegarà tallers i activitats per a tots els gustos. Així, del 25 al 27 de juny hi haurà gimcana d’aigua i taller de tintatge de samarretes. Del 30 de juny al 4 de juliol es farà un taller d’ “urban reggaeton”, un taller d’henna, un monogràfic de cuina amb pinxos i una ludotarda de PS3 amb el joc Sing Star. Del 7 a l’11 de juliol, s’organitzarà taller de percussió a càrrec de Batuketumba, taller de ràdio, monogràfic de risoteràpia, curs bàsic de primers auxilis organitzat per Creu Roja, monogràfic de bijuteria i nova ludotarda de PS3.
Del 14 al 18 de juliol el programa acull un taller de fotografia de retrat i retoc a càrrec de David Costa, taller de percussió, taller de costumització de roba, taller de pastissos i cupcakes i una ludotarda amb jocs de wii. Finalment, del 21 al 25 de juliol cada dia hi haurà taller de cant “tresor amagat”, a càrrec d’Eunice d ela Rubia i tardes de cinema amb pel·lícules.
Els plats forts
Un dels primers plats forts arriba divendres 27 amb el “Mou-te a la Nit, enganxa’t a l’esport”, amb l’organització de la lligueta de futbol 7. L’activitat tindrà lloc al camp de futbol municipal a les 20.30h.
Una altra de les iniciatives destacades s’emmarca en el programa de la Nit Jove de Cinema a la piscina el proper 4 de juliol, amb la projecció de “Ara em veus”.
Finalment, i per clausurar el “Fes estiu”el Canya Jove organitzarà el concert a la fresta de #SR. SMIZZ, un nou projecte de Gerard Aledo, guitarrista l’Alquadrat, el proper 24 de juliol a les 20h als exteriors de la Masia Can Feliu.