Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament fa una crida al civisme en totes les celebracions populars

Aquesta revetlla de Sant Joan s’han produït cinc incendis de contenidors de deixalles


L'Ajuntament fa una crida al civisme en totes les celebracions populars

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha fet una crida a la ciutadania perquè el civisme sigui la tònica de totes les celebracions populrs. Aquesta crida arriba desprès que durant aquesta revetlla de Sant Joan s’hagin produït cinc incendis de contenidors de deixalles.

Els fets van passar a les confluències dels carrers Capcir-Matarranya, Pla de Llorens-Sant Cugat i Priorat-Ronda Arrahona, i als carrers Pau Casals i Vallcorba. Els Bombers van intervenir ràpidament i van extingir les flames. Han quedat destruïts cinc contenidors.

Van ser fet aïllats, en absolut representatius del clima habitual a les celebracions i a la vida quotidiana a Sant Quirze del Vallès, però que mereixen una reflexió sobre les actituds i conductes en les festes populars.

L’Ajuntament vol recordar la necessitat d’extremar les precaucions en totes les festes populars, sobretot si la pirotècnia i el foc hi tenen un paper protagonista. Actuar amb la màxim prudència, i abstenir-se en cas de dubte, és la millor forma de prevenir accidents.

Però, a més, l’Ajuntament vol fer notar que el vandalisme és intolerable, que té un cost econòmic que han d’assumir tots els ciutadans i que pot tenir conseqüències per als seus autors, fins i tot penals.