Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Sant Quirze aportarà 16.000 euros el curs vinent a les ampes per a les activitats i els casals als centres

Un conveni regula l’ús social dels centres fora de l’horari de classes


Sant Quirze aportarà 16.000 euros el curs vinent a les ampes per a les activitats i els casals als centres

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i les ampes de les sis escoles d'educació infantil i primària de la localitat han signat un conveni, que estarà vigent durant el curs 2014-2015, que significa una aportació de 16.000 euros de suport a les activitats extraescolars i els casals que organitzen les associacions. El conveni també regula els espais utilitzables i quines obligacions assumeix l’Ajuntament i quines, les entitats.

Els ajuntaments tenen la potestat de regular l’ús social dels centres escolars d’infantil i primària, fora de l’horari lectiu. “I com que valorem l’aportació de les ampes a l’activitat educativa, el nostre objectiu és donar-hi les màximes facilitats, també les logístiques i administratives, establint un procediment ordenat i general”, explica la tinent d’alcalde de Serveis Personals de l’Ajuntament, Mercè Vallès.

Així, per exemple, l’Ajuntament es farà càrrec de la neteja dels espais usats i garanteix que sempre estiguin en condicions. Les ampes, de la seva banda, es comprometen a conservar les instal·lacions en l’estat en què les rebin. Les associacions també s’han de responsabilitzar del control d’accessos i de la vigilància i de tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi possibles danys i perjudicis durant les activitats, en les quantitats que estableix la normativa.