Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Felicitació a l’Institut Sant Quirze per les bones notes dels seus alumnes a la selectivitat

Han superat la mitjana catalana i quatre d’ells han aconseguit una qualificació igual o superior a 9


Felicitació a l’Institut Sant Quirze per les bones notes dels seus alumnes a la selectivitat

El Consell Universitari de Catalunya ha tramés una felicitació a l'Institut Sant Quirze del Vallès per les bones notes obtingudes pel centre en les proves d'accès a la universitat. Els seus alumnes han aconseguit un mitjana set dècimes superior a la mitjana catalana a la selectivitat. A més, quatre estudiants santquirzencs han aconseguit una nota igual o superior a 9 punts i seran distingits properament en un acte públic.

La mitjana de selectivitat de l'Institut Sant Quirze ha estat 7,156, quan la mitjana catalana ha estat 6,474. Però la mitjana del centre puja fins a 7,203 si es té en compte el conjunt de notes d'accès a la universitat, no únicament la selectivitat.

Els quatre alumnes que han aconseguit una nota de selectivitat igual o superior a 9 són: Eliane Castelar Streater (9,000), Pau Mir Garcia (9,2000), María de las Nieves Montes Gómez (9,100) i Marina Viñeta Pàramo (9,000). El proper 21 de juliol rebran una distinció en un acte que se celebrarà, a partir de les 18,30 hores, a l'Auditori, a Barcelona.

La felicitació oficial rebuda pel centre assegura que “un resultat d'excel·lència com aquest sempre és conseqüència d'una tasca formativa desenvolupada amb rigor, constància i eficiència”. En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la tinent d'alcalde de Serveis Personals i regidora d'Educació de Sant Quirze, Mercè Vallès: “Unes notes tan excel·lents no arriben perquè sí. Arriben després de molta feina de tothom que participa de la comunitat educativa: els mestres, els alumnes, les famílies…”.

L'alcadessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, s'ha volgut sumar a la felicitació: “La felicitació oficial ens la fem nostra tots els santquirzencs i les santquirzenques. Els centres educatius són l'orgull del nostre poble i resultats com aquests no en deixen cap dubte”.