Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El web municipal www.santquirzevalles.cat ofereix 60 nous punts d'accés directe des de la pàgina principal

El web es consolida amb més de 31.000 usuaris únics absoluts i 380.000 pàgines vistes


El web municipal www.santquirzevalles.cat ofereix 60 nous punts d'accés directe des de la pàgina principal

Cinc mesos després del seu llançament, la pàgina web municipal www.santquirzevalles.cat s’ha consolidat com un dels principals espais de comunicació amb la ciutadania. Amb més de 31.000 usuaris únics absoluts, www.santquirzevalles.cat ha anat creixent en visites des la seva presentació pública el passat 5 de març incorporant un 40% més de visitants nous.
Entre d’altres, l’espai virtual ofereix la possibilitat de subsbriure’s a aquest diari digital, o newsletter, que de manera setmanal envia gratuïtament la informació a les persones que ho sol•liciten.
L’evolució de la pàgina ha passat també per incorporar des d’aquest mateix mes de setembre 60 nous punts d’accés directe nous des de la pàgina principal. Aquests nous accessos faciliten els navegants accedir de manera més ràpida als continguts que volen consultar en un sol clic.
Les novetats inclouen un espai on es mostra el més vist a la pàgina, un altre que informa de les últimes novetats penjades i també s’ha incorporat un accés directe als tràmits més visitats i als tràmits destacats per l’estacionalitat.
Segons que ha manifestat el primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda, “aquesta consolidació no només denota la importància de l´accés a la informació mitjançant les noves tecnologies sinó que perfila la nostra ciutadania, com a persones plenament íntegrades en el món de la informació virtual i amb un nivell d´accés a la xarxa molt alt. La veritat és que com a administració local ens satisfà plenament poder oferir els nostres serveis a través d´aquests nous canals”. De fet, segons afirma l´alcaldessa, Montserrat Mundi “el bon funcionament de les xarxes socials durant la Festa Major i, ara també a posteriori, confirmen la importància de formar part d´aquest ens, alhora que ens refermen en una de les nostres prioritats de govern: Sant Quirze del Vallès, i especialment l´administració, ha de tenir presència a la realitat actual i, aquest objectiu s´aconsegueix amb una presència virtual, de manera que la prestació de serveis millori en la seva qualitat i accessibilitat, alhora que facilitem el coneixement d´allò que oferim”.
El web municipal, gestionat des del servei de Comunicació de l’Ajuntament, compta amb la implicació i col•laboració de més d’una vintena de persones que actualitzen informació dels diferents serveis de l’Ajuntament, fet que garanteix la immediatesa i el valor de la informació publicada.
Fins al moment, la pàgina ha augmentat en un 57% els continguts que tenia inicialment i els usuaris han vist més de 380.000 pàgines de les que hi ha publicades.
Un altre punt a destacar és la incorporació de les xarxes socials al web municipal, que ja integra enllaços als canals propis de l’Ajuntament a youtube, flikr, facebook, vimeo, twitter i issuu.