Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

L’OAC provisional començarà a funcionar el 21 de juliol a l’avinguda Pau Casals 72-82

L’accès principal a l’Ajuntament està tancat i se n’habilitarà un per la plaça dels Avis


L’OAC provisional començarà a funcionar el 21 de juliol a l’avinguda Pau Casals 72-82

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Quirze del Vallès començarà a funcionar el proper 21 de juliol a la seu provisional de l’avinguda Pau Casals 72-82. El servei es prestarà en aquest emplaçament fins a finals del mes d’agost, a causa de les obres de remodelació de la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament.

La seu provisional de l’OAC estarà ubicada als serveis municipals de Desenvolupament Urbà i Sostenibilitat. L’horari d’atenció serà de 8.30 a 14 hores. Aprofitem per informar que aquest horari d’estiu ja s’aplicarà a partir del 15 de juliol a l’actual OAC.

L’accès principal a l’Ajuntament també romandrà tancat durant les obres. Per accedir a les plantes superiors de l’edifici s’habilitarà una entrada a la part posterior, a la plaça dels Avis.

Tots aquests canvis seran senyalitzats i, a més, s’informarà àmpliament la població per tal de causar els mínims inconvenients en l’atenció ciutadana mentre durin les obres. De fet, els treballs es fan en ple estiu perquè és el període de l’any que l’OAC registra menys visites.

Recordem que la remodelació de l’OAC representarà una inversió de 100.000 euros (la meitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona), que tornarà a fer-ne un servei pioner i n’ampliarà les prestacions, tant presencials com tecnològiques. Entre les millores que percebran els ciutadans a partir de setembre hi ha un augment de la confidencialitat i privacitat de les atencions, una zona d’espera separada de la zona d’atenció i de major capacitat i la incorporació de pantalles que permetran fer tràmits, inclosos pagaments.

Tot i l’increment de l’atenció ciutadana a través de les xarxes, l’OAC continua sent un punt estratègic de servei als santquirzencs i les santquirzenques. No en va, l’any passat va atendre 15.000 usuaris in situ.