Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Parc de les Morisques es va omplir en la celebració de la novena Festa de Cap d’Any d’Estiu

El temps insegur no va desanimar ningú en una festa de referència per al públic familiar


El Parc de les Morisques es va omplir en la celebració de la novena Festa de Cap d’Any d’Estiu

La novena edició de la Festa de Cap d’Any d’estiu va omplir de gom a gom, dissabte passat, 12 de juny, el Parc de les Morisques. Un nombrós públic, format per grans i petits, va assistir a les activitats organitzades per l’entitat Sant Quirze Té Vida, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que són ja una referència per al públic familiar de la localitat.

Totes les activitats van tenir una elevada participació, però potser les que més van ser la festa de l’escuma i l’espectacle de màgia i música, seguit per la botifarrada. Un altre moment especial, que és la base de la festa, van ser les campanades, a quarts de 10 de la nit. El temps insegur i núvol no va desanimar ningú, ni a assistir ni a passar-ho d’allò més bé.

“Aquesta és una de les festes més concorregudes de l’estiu a Sant Quirze, però el més valuós és que està pensada per gaudir-la en família”, explica la tinent d’alcalde de Serveis Personals, Mercè Vallès. Segons la regidora, “a més, és una les activitats que fan poble i cohesionen Sant Quirze”.