Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els músics de Sant Quirze del Vallès promouen una cançó per donar a conèixer la vitalitat del poble

Crida a participar en el rodatge del vídeo clip, el proper 24 de juliol


Els músics de Sant Quirze del Vallès promouen una cançó per donar a conèixer la vitalitat del poble

L’Associació de Músics de Sant Quirze del Vallès promou, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una cançó que donarà a conèixer la vitalitat i l’energia del poble. Sota el títol “Amagats en un calaix”, la interpretació corre a càrrec de tots els músics de Sant Quirze, incloses les corals i altres entitats musicals i fins i tot grups de l’escola municipal de música.

D’aquest tema musical se n’està fent un vídeo clip, filmat per la productora Deliris, que busca reforçar aquesta injecció local d’energia i autoestima. La producció es tancarà amb una gran escena final que es rodarà el proper 24 de juliol, a les 9 del vespre, a la Masia de Can Feliu. Els responsables del projecte fan una crida general al poble de Sant Quirze a participar en aquesta escena: només cal que vagin al rodatge amb ganes de passar-ho bé.

Ja hi ha està confirmada la presència de la major part de grups culturals i folklòrics de Sant Quirze (gegants, diables…), però els autors volen la màxima participació de santquirzencs i santquirzenques perquè la producció sigui un autèntic mirall de Sant Quirze del Vallès.