Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze del Vallès adjudica el manteniment i reparació de vials als polígons industrials

És una les demandes de les empreses per aconseguir un municipi més competitiu i productiu


Sant Quirze del Vallès adjudica el manteniment i reparació de vials als polígons industrials

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha adjudicat el contracte de serveis de manteniment, conservació i reparació d’elements de vialitat públic dels polígons industrials del municipi. L’adjudicació ha recaigut en l’empresa Eucatalana, Obres i Serveis SL, per un import de 65.592,26 euros (inclós l’IVA).

Entre altres treballs, el contracte preveu reparacions als carrers Penedès, Osona, i Empordà i l’avinguda d’Egara, al polígon industrial Can Casablanques. També al carrer Pau Vila, al polígon de Can Torras i Can Llobet.

La millora de l’espai públic i els serveis als cinc polígons industrials existents a Sant Quirze del Vallès és una de les prioritats de l’Ajuntament, que hi veu una inversió en competitivitat i, per tant, en creació de riquesa i d’ocupació. Sobretot, quan dues terceres parts de les empreses instal·lades són industrials i tenen un pes de primer ordre en el teixit productiu del municipi.

La vialitat als polígons i el seu manteniment és una de les reivindicacions principals de les empreses, segons una enquesta que van respondre a principi d’any. Altres demandes expressades eren la neteja, la seguretat, el transport públic i l’aparcament de vehicles de gran tonatge. Els aspectes més ben valorats, en canvi, eren serveis com l’enllumenat, el subministrament elèctric de mitja i baixa tensió, l’abastiment d’aigua i el clavegueram.

Als dos polígons on es concentrarà la inversió en mateniment d’enguany s’implantaran, a més i abans d’acabar l’any, sengles plans de mobilitat i s’hi farà una prova pilot per facilitar els desplaçaments interns mitjançant bicicletes elèctriques.