Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Comencen diverses obres a la via pública que afectaran el trànsit de vehicles i vianants i l'estacionament

Consulteu tots els punts on es faran els treballs


Comencen diverses obres a la via pública que afectaran el trànsit de vehicles i vianants i l'estacionament

Aquesta setmana s'inicien diverses obres a la via pública que afectaran els recorreguts per vianants, l'estacionament i el trànsit de vehicles. Els vianants disposaran, en tot cas, de recorreguts alternatius. Les intervencions s'efectuaran en els següents indrets:

–Carrer Clementina Arderiu, entre la Ronda de Santa Julita i el carrer Federica Montseny
Entre el 23 i el 30 de juliol, s'haurà de tallar el trànsit a causa d'unes obres de millora de la cruïlla entre aquests carrers. El tram afectat només serà accessible per als vehicles que es dirigeixen a l'aparcament de l'habitatge del carrer Joan Oliver i per als vehicles de serveis. Els veïns hauran de pujar pel carrer Clementina Arderiu, contra direcció, per poder accedir a l'aparcament. El carrer Joan Oliver, entre Ronda de Santa Julita i Federica Montseny, modificarà el seu sentit per permetre la seva utilització.


–Avinguda del Vallès
El dia 22 comença la construcció de la nova parada de l'autobús de la línia L-12, a l'avinguda del Vallès, junt a la plaça de la Bigorra. L'obra estarà acabada la setmana que ve. El trànsit per aquesta via restarà obert i es restringirà la zona d'estacionament. 

–Carrer Osona / carrer Penedès
El dia 23 s'iniciarà la reparació de la calçada i la vorera del carrer Osona, davant del número 3. L'obra tindrà una durada d'unes 2 setmanes. Es restringirà el trànsit de vehicles que, puntualment, pot quedar tallat. Es reduirà la zona d'estacionament. 

–Carrer Empordà / carrer Pallars
La reparació de la calçada s'efectuarà a finals d'aquesta setmana i durarà una setmana. El trànsit per aquesta via restarà obert, encara que es restringirà a un carril de pas. La zona d'estacionament també es reduirà.

–Carrer Penedès, entre l'avinguda Egara i carrer Berguedà
Es repararà la vorera del passeig central, que està afectada per les arrels dels arbres. L'obra començarà el dia 28 i tindrà una durada d'unes 2 setmanes.  Es restringirà la zona d'estacionament i el pas de vianants pel passeig.

–Carrer Pi i Sunyer

La setmana que ve s'efectuarà la reparació del paviment de la calçada, en el tram situat entre el carrer Narcís Monturiol i carrer Duran i Reynals. La durada serà de dos dies. L'obra afectarà l'estacionament i el trànsit de vehicles, que pot quedar interromput mitja jornada. Es comunicarà als afectats amb temps suficient.

–Carrer Pascual Vila
El dia 28 s'iniciarà la reparació de la vorera afectada per les arrels dels arbres. L'obra tindrà una durada 2 setmanes. Es restringirà la zona d'estacionament. 


Per més informació podeu dirigir-vos a l'Àrea de Serveis Urbans, Manteniment i Transports de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, telf. 93.721.68.00.