Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament tornarà a publicar després de l’estiu la revista d’informació municipal

Surt a concurs públic l’elaboració i impressió de la publicació, que s'haurà de finançar en gran part amb la publicitat


L'Ajuntament tornarà a publicar després de l’estiu la revista d’informació municipal

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès tornarà a publicar després de l’estiu la revista d’informació municipal. La capçalera “InfoSQV. Informem” va interrompre la publicació fa un any i mig, però ara l’Ajuntament treu a concurs l’elaboració i impressió de la revista. L’adjudicació inclourà l’explotació publicitària, per tal que l’externalització redueixi al màxim el cost de la publicació per a les arques municipals.

La revista municipal és una demanda que la ciutadania expressa sovint, tot i l’important increment d’informació que facilita l’Ajuntament a Internet en general i molt en particular a les xarxes socials. “InfoSQV. Informem” té una dilatada trajectòria a la localitat, amb 169 números publicats, al llarg de sis èpoques diferents, i ha estat el mirall de l’actualitat local durant dècades.

Segons el plec de condicions de la licitació, la revista sortirà onze cops l’any: tots els mesos, excepte l’agost. En aquesta nova etapa, tanmateix, no serà només una revista de paper. Tindrà una interconnexió directa amb les xarxes socials. De fet, en l’adjudicació es tindran molt en compte les ofertes que incloguin una versió en línia i interactiva.

“L’exigència que posem en aquesta externalització és màxima”, diu l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi. “Però és que els santquirzencs i les santquirzenques no mereixen menys: una publicació fidel a la seva tradició, però tal com s’han de fer les coses avui en dia, i innovant en allò que poguem”, afegeix.

Segons l’alcaldessa, “a Sant Quirze hem estat pioners molt sovint en la comunicació amb la ciutadania i amb la nova revista volem tornar a ser-ho”.