Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La Generalitat presenta als botiguers els serveis que els ofereix

En la trobada ha sorgit la iniciativa d'organitzar una segona edició de la Shopping Night SQ


La Generalitat presenta als botiguers els serveis que els ofereix

El Consorci  de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat ha presentat a Sant Quirze del Vallès els serveis que el govern català posa  a disposició dels botiguers. La presentació s’ha fet en una sessió de l’Espai Comerç al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.

La majoria dels assistents s’ha interessat pels assessoraments gratuïts i presonalitzats que el Consorci ofereix en matèria de xarxes socials i comerç electrònic.

A més, la trobada ha servit perquè els participants coincidissin en la necessitat de trobar sinèrgies per realitzar accions de dinamització comercial al municipi. En aquest sentit, els assistents van expressar el seu interès per organitzar la segona edició del Shopping Night SQ i van sol·licitar a la regidoria de Comerç suport per difondre aquesta iniciativa entre tot el teixit comercial local. En aquest sentit, s’ha convocat una reunó a Can Barra, després de la  festa  major: serà el 3 de setemre, a les 14 hores.

La regidora de Comerç, Míriam Casaramona, explica que “donarem suport a una acció impulsada des del comerç local”. Casaramona afegeix que “l’objectiu de la regidoria és sumar a favor del comerç de proximitat i de qualitat del municipi, lluny de crear fisures entre els propis protagonistes, que són els comerciants”.