Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La programació d'estiu del Canya Jove tanca un mes molt intens i ple d'activitats

950 joves han participat en els tallers, cursos i actes que s'han desenvolupat a la Masia Can Feliu


La programació d'estiu del Canya Jove tanca un mes molt intens i ple d'activitats

El Canya Jove va donar per finalitzat, aquest 24 de juliol, el seu programa d'activitats estiuenques amb el concert de cloenda, a càrrec del grup Sr.Smizz. Una actuació musical carregada de sorpreses, que va deixar bones sensacions al públic assistent i que va tancar una programació jove que ha presentat, en aquesta edició, moltes novetats.

Aquest ha estat el primer any que el programa “Fes estiu al Canya Jove” s'ha realitzat a les dependències del centre cívic Masia Can Feliu, on es troba actualment ubicat el servei de Joventut; i això ha permès incrementar i diversificar l'oferta d'activitats i tallers, duts a terme en horaris de matí o de tarda.

Des del 25 de juny i fins al 25 de juliol s'han realitzat cursos de monitors i primers auxilis, s'han fet dues nits joves i també tallers de fotografia, cuina, percussió, henna, bijuteria, risoteràpia i un llarg etcètera. La Masia Can Feliu ha estat molt concorreguda pel jovent de Sant Quirze, al voltant de 950 joves han participat de les propostes de lleure i formació.

La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, valora “molt positivament l'acceptació i la participació per part dels i les joves de Sant Quirze en les activitats d'estiu” del servei de Joventut Canya Jove i aposta per la continuïtat i la millora de les propostes per a futures edicions.