Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Sant Quirze del Vallès convoca a Twitter un concurs de selfies de la festa major

També un de fotos a Facebook i un de vídeos a Instagram


Sant Quirze del Vallès convoca a Twitter un concurs de selfies de la festa major

L’Ajuntament de Sant Quirze ha convocat un concurs de selfies penjats a Twitter que es facin durant la propera festa major, que se celebrarà entre el 28 d’agost i l’1 de setembre. També un concurs de fotos a Facebook i un de vídeos a Instagram. Amb aquestes convocatòries Sant Quirze vol viure una altra festa major 2.0, com la que ja va viure, amb força participació, l’any passat.

Els tres concursos 2.0 són oberts a qualsevol persona més gran de tretze anys. Perquè siguin uns certàmens autènticament populars, en queden exclosos el personal municipal que treballi en els actes de les festes majors i els professionals de la imatge contractats per aquests actes. L’objectiu que es busca no és tant la qualitat de les imatges i els vídeos com el caliu que les xarxes socials puguin crear “al voltant de la festa major, com el gran punt de trobada ciutadana que és a Sant Quirze del Vallès”, diu l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi.

“L’any passat vam viure una festa major de la qual tots i totes ens en podem sentir molt orgullosos. El sentiment de poble va ser-hi especialment palès i les xarxes socials van tenir molt a veure-hi”, afegeix l’alcaldessa.

Les fotos i vídeos hauran de ser originals, realitzats per qui les presenti i haver-se captat durant els actes la festa major de Sant Quirze 2014. El premi de cada concurs serà una tablet i s’atorgarà, segons el certamen, per sorteig, per major nombre de “likes” o per una combinació de votació popular i decisió d’un jurat.

Les dades més rellevants de les bases són les següents:

Fotos a Facebook
Caldrà enviar les fotos (màxim 5 per participant) al correu electrònic sqvconcurs@gmail.com sqvconcurs@gmail.com, entre les 10 hores del 29 d’agost i les 10 hores del 3 de setembre. S’ha d’incloure un títol que descregui la imatge, el nom de l’autor o autora i un telèfon de contacte. Les fotos rebudes es publicaran el 4 de setembre, moment en què s’obrirà la fase de votacio popular, que acabarà el 8 de setembre a les 11 del matí. Les deu imatges que rebin més “likes” (m’agrada) passaran a la fase final, en la qual la Comissió de Festes Populars decidiran la guanyadora. El veredicte es farà públic abans del 15 d’octubre.

Selfies a Twitter
Les autofotos han de publicar-se a la xarxa Twitter fins al 2 de setembre a les 11 hores, amb el hashtag #selfieSQV. El premi s’atorgarà en aquest cas per sorteig entre tots els participants. El veredicte es farà públic abans del 15 d’octubre.

Vídeos a Instagram

Els vídeos s’han de penjar a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #concursSQV. Fins al 9 de setembre a les 11 del matí s’hi podran ciclar “likes”. El vídeo que en sumi més serà el guanyador del concurs. El veredicte es farà públic abans del 15 d’octubre.


La participació en els concursos (que es materialitza amb la remesa o pujada d’imatges o vídeos) comporta l’acceptació de les bases. L’Ajuntament podrà rebutjar qualsevol material que pugui ser obscè, sexualment explícit, violent i ofensiu contra persones, entitats o institucions. L’Ajuntament tampoc es farà responsable de l’incompliment per part dels participants de qualsevol garantia en matèria de drets de la propietat intel·lectual, industrial o d’imatge. Tampoc del funcionament defectuós que puguin tenir les xarxes socials durant la celebració dels concursos.