Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Sant Quirze del Vallès executa les obres de reparació de vials als polígons industrials

És una les demandes de les empreses perquè el municipi sigui més competitiu i productiu


Sant Quirze del Vallès executa les obres de reparació de vials als polígons industrials

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està realitzant les obres de reparació, conservació i manteniment de diversos vials dels polígons industrials del municipi. Els treballs en curs afecten els carrers Penedès, Osona i Empordà i l’avinguda d’Egara, al polígon industrial Can Casablanques, i acabaran cap a la meitat del mes d’agost.

Les obres no impliquen tallar cap dels carrers, si bé s’hi restrigirà un carril de circulació i part de l’estacionament. Poden produir-se interrupcions de la circulació en alguns moments, però seran breus. Realitza les obres l’empresa Eurocatalana, Obres i Serveis SL, que va adjudicar-se el contracte amb un preu de 65.592,26 euros (inclòs l’IVA).

La millora de l’espai públic i els serveis als cinc polígons industrials existents a Sant Quirze del Vallès és una de les prioritats de l’Ajuntament, que hi veu una inversió en competitivitat i, per tant, en creació de riquesa i d’ocupació. Sobretot, quan dues terceres parts de les empreses instal·lades són industrials i tenen un pes de primer ordre en el teixit productiu del municipi.

La vialitat als polígons i el seu manteniment és una de les reivindicacions principals de les empreses, segons una enquesta que van respondre a principi d’any. Altres demandes expressades eren la neteja, la seguretat, el transport públic i l’aparcament de vehicles de gran tonatge. Els aspectes més ben valorats, en canvi, eren serveis com l’enllumenat, el subministrament elèctric de mitja i baixa tensió, l’abastiment d’aigua i el clavegueram.