Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L'Ajuntament agraeix la participació dels restauradors i establiments a la XIV Mostra Gastronòmica

Colofó a un certamen que, un any més, va tornar a ser tot un èxit


L'Ajuntament agraeix la participació dels restauradors i establiments a la XIV Mostra Gastronòmica

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha agraït a tots els establiments locals participants a la Mostra Gastronòmica la seva implicació. L'alcaldessa, Montserrat Mundi, la regidora de Comerç, i representants dels diferents grups polítics municipals, els van lliurar un diploma de reconeixement. Van assistir a la recepció els responsables de Pastisseria Mix, Restaurant El Buc, El Lletonet, Rostisseria La Manduca i NSQ Sant Quirze.

El reconeixement a comerciants i restauradors és el colofó de la Mostra Gastronòmica, un certamen que els primers dies d'aquest passat mes passat mes de juny va tornar a ser un èxit. En la recepció, autoritats municipals i empresaris van coincidir a valorar la Mostra com un esdeveniment de referència la transcendència del qual ja és més que local.

La regidora de Comerç, Míriam Casaramona, destaca que "l'empenta i la col·laboració dels establiments de Sant Quirze és fonamental per l'èxit de la Mostra Gastronòmica". I afegeix que "confiem repetir, any rera any, l'èxit d'un certamen que posa en valor els productes i el bon fer del teixit econòmic local".