Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

Horaris dels equipaments municipals durant les vacances

L’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana durant el mes d’agost serà de 8:30 a 14:00 hores al punt d’atenció habilitat al carrer Pau Casals 72-82


Horaris dels equipaments municipals durant les vacances

 Alguns dels equipaments municipals realitzen un horari diferent a l'habitual o tanquen durant les vacances d'estiu. L'edifici central de l'Ajuntament de Sant Quirze, ubicat a la plaça de la Vila, 1, obrirà al llarg del mes d'agost de les 8 a les 15 hores, tot i que recordem que per realitzar qualsevol dels tràmits us heu d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana central ubicada provisionalment a l'avinguda de Pau Casals 72-82 mentre duren les obres de remodelació i millora. L'horari d'atenció presencial és  de les 8.30 a les 14.00 hores al llarg de tot l'agost.

Els centres cívics de Can Feliu i de Torre Julià, la Biblioteca, l'Espai Canya Jove i el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, romandran tancats durant el mes d’agost.
 
El Centre de Desenvolupament Econòmic de la Masia de Can Barra tancarà de l’1 al 24 d'agost i a partir del dia 25 tornarà al seu horari habitual d'atenció. 
 
Un dels equipaments que obrirà al llarg de totes les vacances és el Casal d'Avis en el seu horari habitual, de dilluns a divendres als matins de les 10.00 a les 13.00 hores i a les tardes, de les 16.00 a les 20.00 hores; i dissabtes de 10.00 a 13.00, excepte el dia 16 d’agost que romandrà tancat.
 
Per a més informació o per qualsevol dubte durant les vacances, podeu adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana central dins del seu horari de prestació de servei durant l'agost.