Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Paur Mir Garcia, alumne de l'Institut Sant Quirze, obté el Premi Extraordinari de Batxillerat

Gràcies a tenir una de les millors notes i a haver destacat en unes proves específiques


Paur Mir Garcia, alumne de l'Institut Sant Quirze, obté el Premi Extraordinari de Batxillerat

Pau Mir Garcia, estudiant de l'Institut Sant Quirze del Vallès, ha obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat. El guardó s'atorga a alumnes que hagin obtingut una qualificacio mitjana del Batxillerat igual o superior a 8,75 i que, a més, siguin els millors en unes proves que es convoquen específicament per a aquest fi.

Els premis extraordinaris de Batxillerat són un estímul més per als alumnes i un reconeixement oficial dels seus mèrits que demostra una preparació d'excel·lència en els estudis de batxillerat. Són també una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre estudiant, professorat i família.

Per a l'alumne, aconseguir el premi té un seguit de beneficis acadèmics, alguns dels quals amb repercussió econòmica. En primer lloc, aconsegueix el reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic. Pertò també rep l'exempció de les taxes per al primer curs a la Universitat i un curs gratuït a una Escola Oficial d'Idiomes. Å més, l'estudiant premiat pot fer una estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el seu camp d'interès.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals i regidora d'Educació, Mercè Vallès, vol felicitar Pau Mir, del qual ha dit que "és només una mostra, la més visible, de l'excel·lent nivell acadèmic dels nostres nois i noies i dels bons centres educatius que tenim la sort de gaudir a Sant Quirze".