Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

Recordem que l’OAC funciona provisionalment a l’avinguda Pau Casals 72-82

L’accés principal a l’Ajuntament està tancat i se n’ha habilitat un per la part posterior de l’edifici


Recordem que l’OAC funciona provisionalment a l’avinguda Pau Casals 72-82

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Quirze del Vallès està funcionant provisionalment, des del 21 de juliol, als serveis municipals de Desenvolupament Urbà i Sostenibilitat, a l’avinguda Pau Casals 72-82. L’horari d’atenció és el d’estiu de l’OAC, és a dir de 8.30 a 14 hores.

El servei es prestarà en aquestes dependències provisionals fins a finals del mes d’agost, a causa de les obres de remodelació de la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament i la creació de la nova OAC.

Recordem que per aquest mateix motiu, l’accés principal a l’Ajuntament també romandrà tancat. Per accedir a les plantes superiors de l’edifici s’ha habilitat una entrada a la part posterior, a la plaça dels Avis.

Tots aquests canvis estan senyalitzats i, a més, s’ha informat àmpliament la població per tal de causar els mínims inconvenients en l’atenció ciutadana mentre durin les obres. De fet, els treballs es fan en ple estiu perquè és el període de l’any que l’OAC registra menys visites.

La remodelació de l’OAC tornarà a fer-ne un servei pioner i n’ampliarà les prestacions, tant presencials com tecnològiques. Entre les millores que percebran els ciutadans a partir de setembre hi ha un augment de la confidencialitat i privacitat de les atencions, una zona d’espera separada de la zona d’atenció i de major capacitat i la incorporació de pantalles que permetran fer tràmits, inclosos pagaments.

Tot i l’increment de l’atenció ciutadana a través de les xarxes, l’OAC continua sent un punt estratègic de servei als santquirzencs i les santquirzenques. No en va, l’any passat va atendre 15.000 usuaris in situ.