Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Onze estudiants de l'Institut de Sant Quirze aconsegueixen títol en llengua francesa

El resultat fa palesa la possibilitat d'aprendre amb èxit una segona llengua estrangera


Onze estudiants de l'Institut de Sant Quirze aconsegueixen títol en llengua francesa

Onze estudiants de quart d'ESO de l'Institut de Sant Quirze han obtingut una titulació en llengua francesa. Aquest resultat fa palesa la possibilitat dels estudiants santquirzencs d'estudiar una segona llengua estrangera, a més de l'anglès, i puguin acabar els seus estudis obligatoris dominant satisfactòriament dos idiomes, a més del català i l'espanyol.

El títol aconseguit és el DELF (Diplôme d'Etudes en Langue Française), un certificat que emet el Ministeri d'Educació Nacional de França i que acredita el nivell de llengua francesa de persones de països no francòfons. Vuit dels onze estudiants han assolit el certificat B2, el més alt dels quatre en què es divideix el DELF. Els altres han assolit, el B1, l'immediatament inferior. En tots dos casos, amb major grau en el primer cas, la persona és capaç de parlar i escriure correctament en francès.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals i regidora d'Educació, Mercè Vallès, felicita els alumnes, les seves famílies i els seus professors i recorda que "aquest no és el primer exemple que tenim del bon nivell educatiu de l'Institut de Sant Quirze".