Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

La multinacional Markem-Imaje treu al mercat una nova versió d'impressora per envasos plàstics alimentaris

L'empresa té la seva seu espanyola a Sant Quirze del Vallès


La multinacional Markem-Imaje treu al mercat una nova versió d'impressora per envasos plàstics alimentaris

La multinacional nord-americana Markem-Imaje, que té la seu espanyola a Sant Quirze del Vallès, ha tret al mercat una nova versió de la Smartdate X40-IP, una impressora per rotular informació a envasos plàstics de productes alimentaris. Aquesta versió significa un important avenç en relació a les versions anteriors, ja que permet que la impressora treballi en entorns humits sense malmetre's ni requerir proteccions especials.

Aquestes impressores estampen, per transferència tèrmica, dades com la data de caducitat i altres a envasos plàstics d'aliments frescs o preparats. Els capçals d'impressió s'han de netejar amb freqüència, la qual cosa pot malmetre les parts sensibles. A més, la cura amb què cal fer aquesta neteja alenteix els processos productius.

En canvi, la Smartdate X40-IP està fabricada amb acer inoxidable i dissenyada hermèticament, sobretot en les parts més vulnerables a la humitat, com els components elèctrics, cables i ports de connexió. La nova versió té altres avantatges, com la possibilitat d'imprimir més informació i de forma més ràpida. El seu ús també representa un estalvi, ja que redueix pèrdues en els consumibles i espaia la necessitat de substituir-los.

Els usuaris d'aquestes impressores són la indústria càrnica i avícola, els envasadors de fruita i verdura fresca i els productors de plats i entrepans preparats

La companyia nord-americana opera a l'Estat esp.anyol mitjançant la filial Markem-Imaje Spain, que té la seu al polígon Can Llobet de Sant Quirze del Vallès. L'empresa té 88 treballadors i factura 28 milions d'euros anuals.

Més informació