Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Els usuaris de l'aplicació mòbil SQV reben en primícia el programa de la festa major 2014

Descarregueu-vos l'app per gaudir de continguts exclusius primer que ningú


Els usuaris de l'aplicació mòbil SQV reben en primícia el programa de la festa major 2014

Els usuaris de l'aplicació mòbil SQV poden accedir ja, i en primícia, al programa de la festa major de Sant Quirze del Vallès 2014. El programa es farà públic de forma general d'aquí a uns dies, però l'Ajuntament ha volgut fer aquest avançament en la línia de promoure l'ús de l'aplicació mòbil mitjançant continguts exclusius.

L'aplicació permet visualitzar la informació dels actes de forma cronològica o fer una selecció per activitats esportives, musicals, culturals, familiars o infantils, o buscar actes específics, com conferències, exposicions, tallers, actes gastronòmics...

Si voleu ser dels primers a veure el programa complet de la festa major i encara no teniu l'app al vostre mòbil o tauleta, recordeu que us la podeu descarregar gratuïtament, tant per a telèfons Iphone (sistema IOS) com per a telèfons Android, en aquests enllaços.

App SQV per a Android.

App SQV per a Iphone. 

L'Ajuntament de Sant Quirze s'ha abocat des de fa mesos a les xarxes socials per obrir nous canals de comunicació amb la ciutadania. Però a més, ha apostat per l'aplicació mòbil, per donar resposta a la realitat de la comunicació actual, en la qual els serveis mòbils tenen un paper cada cop més important.

L'aplicació SQV, operativa des del passat abril, ofereix als ciutadans les notícies locals, l'agenda d'activitats o l'accés a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram amb continguts vinculats a Sant Quirze. També facilita informació útil com directoris de serveis, comerços i empreses, o l'oferta actualitzada de feina al municipi. Finalment, i entre altres serveis, permet rebre avisos en cas d'urgència o emergència.