Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Obertes les inscripcions per diferents activitats de la festa major 2014

Us hi podeu inscriure en línia amb un senzill tràmit


Obertes les inscripcions per diferents activitats de la festa major 2014

Ja és oberta la inscripció per participar en diferents activitats de la festa major de Sant Quirze 2014. Concretament, per a la cursa popular, la masterclass d'spinning i l'esport al carrer. Podeu inscriure-vos amb un senzill tràmit en línia. Però recordeu que la inscripció pot fer-se també presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i, en alguns casos, in situ abans de començar l'activitat.

 

Cursa popular de festa major

Se celebrarà el 31 d'agost, a partir de les 10 hores. Hi ha diferents categories, a partir dels 6 anys. Enguany, la cursa té un caire solidari i tothom que vulgui, pot portar un quilo o litre de menjar (arròs, pasta, llegums, llet, oli...) el mateix dia de la cursa al punt de sortida. Els aliments recollits es distribuiran entre les famílies i entitats que més ho necessitin. La inscripció pot fer-se fins al 29 d'agost a les 14 hores. També es poden fer inscripcions el mateix dia de la cursa, de 8:30h a 9:30h a la Plaça dels Avis. Podeu fer la inscripció en aquest enllaç.

 

Masterclass d'spinning

Tindrà lloc el 30 d'agost, al Parc de les Morisques, de 10 a 12 hores, amb dos torns de cent persones cadascun. L'edat mínima són 16 anys. Enguany, aquesta activitat té també un caire solidari i tothom que vulgui, pot portar un quilo o litre de menjar (arròs, pasta, llegums, llet, oli...) el mateix dia de la cursa al punt de sortida. Els aliments recollits es distribuiran entre les famílies i entitats que més ho necessitin. La inscripció pot fer-se fins al 26 d'agost. Si passats 10 minuts de l'inici de cada torn quedessin places lliures, podran ocupar-se sense necessitat d'haver-se inscrit. Podeu fer la inscripció en aquest enllaç.

 

Esport al carrer

Se celebrarà el 30 d'agost, de 10 a 14 hores, al voltant del Parc de les Morisques. Hi haurà competicions de Bàsquet 3x3, Futbol 3x3, Handbol 4x4, Tennis Taula i Voleibol 4x4. Podeu fer la inscripció en aquest enllaç, on trobareu també informació sobre les categories que hi ha obertes en cada competició. La inscripció pot fer-se fins a les 14 hores del 26 d'agost.