Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Sant Quirze escalfa motors per gaudir de la Festa Major 2014

El blog de la festa torna a estar actiu amb el programa d’enguany


Sant Quirze escalfa motors per gaudir de la Festa Major 2014

Sant Quirze del Vallès es prepara per a una nova edició de la Festa Major. Del 28 d’agost a l’1 de setembre el municipi es vesteix de celebració per acollir un programa amb una oferta molt variada d’activitats, adreçada a tots els públics. Les propostes es poden consultar des d’avui al blog de la festa en http://festamajor.santquirzevalles.cat/

En aquest espai l’usuari poden conèixer les activitats diàries, horaris, explicacions de les propostes, detall de les ubicacions, etc. Una forma d’estar connectat amb el desenvolupament de la festa d’una manera virtual.

Segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora de Cultura i Educació, Mercè Vallès, “des del consens amb la Comissió de festes i el debat hem elaborat un programa amb apostes novedoses i d’altres més tradicionals. L’experiència dels anys ens ha dut a mantenir les activitats més exitoses i, d’altra banda, ens ha animat a proposar activitats noves que esperem que agradin”.

Per la seva part, l’alcaldessa, Montserrat Mundi i Mas, ha animat tothom a participar-hi, recordant que “les nostres tradicions, història i cultura omplen els carrers de vida en uns moments en què, més que mai, necessitem fer palesa la nostra identitat com a poble i com a país. Per tot això, em satisfà plenament presentar-vos el programa de la Festa Major d’enguany que tant i tant hem treballat”.

L’alcaldessa donarà la benvinguda a la Festa Major en el marc de la recepció ciudadana, dijous 28 d’agost a la Masia de Can Barra, oberta a tothom. A continuació, els actes es desenvoluparan en diferents espais del municipi, tot apostant per una oferta variada i per a tots els públics que s’ha consensuat amb la Comissió de Festes. Enguany, el pregó de divendres anirà a càrrec del Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze.

Així, hi haurà actuacions musicals novedoses, com la de Gerard Quintana i Xarim Aresté, o el concert del jove grup Messengers. També assistirà a la cita la banda CyBee, que oferirà un concert carregat d’energia i bones vibracions. Una altra actuació destacada és la de l’actor Quim Masferrer amb l’obra “Temps”. També gaudirem de l’orquestra La Principal de la Bisbal i les tradicionals havaneres amb el grup Voramar.
Les activitats infantils també protagonitzen l’edició d’enguany, amb tallers, concursos i espectacles, com ara el “Zoozoom”, diumenge a la tarda o el “Petit embassa’t”, amb tallers i música per a tota la familia.

L’esport tindrà també una cita important en aquesta festa, amb la tradicional cursa popular de diumenge que, juntament amb la sessió d’spinning tindran un objectiu solidari: la recollida aliments. Tothom que vulgui podrà portar un quilo o un litre de menjar, que posteriorment, es donarà a Càritas Sant Quirze.

La Festa Major també comptarà amb altres jornades esportives de diferents modalitats, com ara competicions al poliesportiu o exhibicions

Un any més, la botifarrada i el castell de focs posaran el punt i final a la celebració dilluns dia 1 de setembre, amb cantada d’havaneres amb el grup Voramar i rom cremat.

La festa es podrà seguir també a la nova aplicació del municipi adaptada a Iphone, Ipad i Android, que us podeu descarregar app.santquirzevalles.cat. Una difusió que es complementa amb el blog, les xarxes socials i el web. Els participants a la festa també tindran ocasió de guanyar una tablet participant als concursos de Festa Major a les xarxes socials. Podeu consultar les bases en el següent enllaç: Bases Concursos Festa Major 2014