Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Gerard Quintana, Cybee o Messengers, alguns dels plats forts de la Festa Major

La festa acull també espai per a les actuacions més tradicionals: havaneres, orquestres i concerts diversos


Gerard Quintana, Cybee o Messengers, alguns dels plats forts de la Festa Major

La música és una de les protagonistes de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès. L’Ajuntament, juntament amb la Comissió de Festes, ha treballat una oferta variada, que reculli diferents propostes adaptades a tots els gustos.

Alguns dels plats forts del programa passen per l’actuació de Gerard Quintana i Xarim Aresté. “Tothom ho sap” és el retorn al rock del cantant gironí, que firma el disc conjuntament amb aquest guitarrista i que ara presenten al municipi, trencant cinc anys de silenci discogràfic i que surt a la llum després de l’exitosa gira del 25è aniversari de Sopa de Cabra. El proper divendres 19 d’agost els exteriors del Centre Cívic Can Feliu acolliran aquest directe ple d’energia i rock.

Una altra de les apostes de la festa és el concert d’Els Messengers diumenge al vespre. La Masia de Can Feliu acull aquest grup de gent jove apassionat per la música negra. Ells transmeten tota la seva energia i positivisme en allò que més els agrada: cantar. Els Messengers van quedar en segona posició en la primera edició del programa de TV3 “Oh Happy Day”.

Qui també oferirà un concert ple d’energia i bones vibracions són els Cybee, una banda de quatre amics que a través de la música plasma la seva particular manera de fer front a la vida, sempre amb optimisme i bon humor. Fan cançons amb força que parlen d’accions quotidianes, històries del dia a dia, algunes dures, però sempre amb una visió positiva i vital. Pop-rock amb tocs que van des del rock alternatiu fins al folk., amb pinzellades de funk.

Les Barraques de Festa Major també aposten per la música, amb les actuacions de grups com Brams, Banana Beach o Dj Julestheriten, a més d’altres iniciatives orientades al públic més jove.

La tradició no faltarà en l’àmbit musical de la festa. Algunes ofertes exitoses any rera any repeteixen cartellera. Així, s’han organitzat sardanes a càrrec de la Principal de la Bisbal dissabte a la tarda a la Masia de Can Feliu. L’orquestra de la Principal de la Bisbal també actuarà dissabte al vespre, amb ball del fanalet per part del GIHSQ inclòs.

L’Escola Municipal de Música oferi`ra un Concert Combo diumenge a les 21h a la Masia de Can Feliu.

La música arribarà al seu final de festa amb la cantada d’havaneres, amb el grup Voramar i rom cremat per a tothom a càrrec dels avis i àvies del Casal.