Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Una festa pensada per als més petits

El festival “Petit embassa’t” centrarà bona part de la programació infantil al Parc de les Morisques


Una festa pensada per als més petits

Els espectacles infantils vestiran de festa el municipi els propers dies. Des de divendres i fins dilluns els més petits de la família podran gaudir d’una àmplia oferta de propostes. Així, divendres prepareu-vos per viure l’aventura més màgica de la Moxi i en Toxi. L’expectacle “El tro sense Rei”. Una història on aprendrem el valor de l’amistat, l’amor, la lleialtat i el coratge on els participants hauran de superar les proves més difícils fetes fins ara. Diversió assegurada per a tota la família divendres a les 18.30h a la plaça de la Vila.

El cinema infantil també tindrà el seu espai aquests dies. Dissabte es passarà la pel·lícula “Gru, el meu dolent preferit 2”, al parc de l’avinguda Can Pallàs, organitzat per l’AAVV Can Pallàs. Una opció també per a tota la família.

Diumenge el Parc de les Morisques serà l’escenari d’un festival de música adreçat a les famílies perquè infants i grans s’ho passin d’allò més bé escoltant música i participant en orginals tallers. Així, hi haurà un taller perquè els nens descobreixen com crear música electrònica; un recital de música sense sonorització i en format festiu a càrrec del cantant i acordonista Carles Belda; una aposta de Tute dj’s de ritmes electrònics; un taller de “finger borrad” a càrrec del campió d’Espanya Arnau Espejo i el seu equip per donar a conèixer aquesta disciplina paral·lela a l’skate; un taller de maquillatge o un taller de creació d’estructures reciclables. Tot això i més, emmarcat en aquest festival que porta per nom “Petit embassa’t” i que s’allargarà fins les 13.30h.

Durant la jornada també hi haurà més tallers, com el que organitza el Grup Cultural de la Dona de SQV Caterina Albert, sobre coeducació, o el de crear la teva arma de soft-combat a càrrec de l’Associació Juvenil Otakus. Les dues activitats tindran lloc al Parc de les Morisques, Aixa com l’espectacle Zoomzoom, on els participants es convertiran en girafes, flamencs, elefants, peixos o dinosaures.

El fi de festa de diumenge infantil el posarà la Disco Fahion Party, on els nens poden aprendre coreografies, jugar i gaudir de la música. Serà a les 19.30h.

Finalment, dilluns els inflables infantils acabaran amb les energies dels més petits. El Parc de les Morisques serà l’escenari per a les diferents estructures, de 10.30 a 13.30 h.