Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Torna un dels actes més vistosos i populars de la festa major: el concurs d'entrepans

Tercera edició d'una tradició local recuperada


Torna un dels actes més vistosos i populars de la festa major: el concurs d'entrepans

El 31 d'agost, a partir de dos quarts de 5 de la tarda a l'avinguda Pau Casals, se celebrarà un dels actes més vistosos i populars de la festa major de Sant Quirze: el concurs d'entrepans. És la tercera edició des que l'Associació de Comerciants va recuperar aquesta tradició local, que havia estat l'estrella de la festa major fins fa menys de vint anys.

El concurs d'entrepans és una autèntica exhibició d'enginy i gastronomia. La trentena llarga de participants que es registren demostren com d'un menjar tan senzill com un entrepà se'n pot fer tot un espectacle. La temàtica és lliure, tot i a efectes de premiar els millors s'han establert quatre categories: l'entrepà més gran, l'entrepà més original, l'entrepà més bo i l'entrepà més equilibrat dietèticament.

Cada categoria té un primer, un segon i un tercer premi. Els guardons consisteixen en vals de regal o de descompte en diferents establiments santquirzencs que patrocinen el concurs. També hi haurà un sorteig d'obsequis ofertats igualment pels patrocinadors i tots els participants podran gaudir d'un esmorzar a un dels establiments.

On inscriure's

Hi poden participar tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze. La inscripció és gratuïta i ha de formalitzar-se via correu electrònic  (concurs_entrepans@hotmail.com) , fent constar el nom del participant, el títol que se li posi a l'entrepà i un telèfon de contacte. També s'acceptaran les inscripcions anònimes que es facin in situ a última hora.

El 31 d'agost, la presentació dels entrepans es farà entre les 16.30 i les 17.30 hores, a l'avinguda Pau Casals. A partir de les 18 hores es farà el lliurament de premis i els entrepants es repartiran entre el públic assistent, que tindrà l'oportunitat de degustar les creacions dels participants.

 

Més informació