Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Mercè Vallès: "La Festa Major ha estat un treball de consens sorgit de la Comissió de festes"

Declaracions de la tinent d'alcalde de Serveis Personals i regidora de Cultura


Mercè Vallès: "La Festa Major ha estat un treball de consens sorgit de la Comissió de festes"

La tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora de Cultura, Mercè Vallès, afronta una nova edició de la Festa Major amb entusiasme i molta expectació. Segons que ha manifestat la regidora, “la Festa Major és aquí i amb ella la bona feina de les entitats i associacions locals”.

I és que el programa de la festa ha estat, un any més, consensuat amb la Comissió de Festes i, tal i com comenta Vallès, “una feina que s’ha generat arran del debat i la posada sobre la taula de les valoracions de les activitats d’edicions anteriors i de la possibilitat d’apostar per propostes noves. D’aquí, ha sorgit un programa que esperem que arribi a tots els públics, doncs aquest ha estat el nostre objectiu. Per això, vull agrair a tots els implicats l’esforç, tot avançant-me al que, de ben segur, seran uns dies intensos”.

En aquest sentit, la regidora convida tothom a participar-hi, sortir al carrer i gaudir de la convivència i el civisme: “Hem de viure aquesta festa respectant el nostre entorn i adaptant-nos a les recomanacions que algunes activitats requereixen. D’aquesta manera, aconseguir que la festa sigui de tothom, sense generar molèsties i compartint el que en definitiva és la identitat del poble i, evidentment, del país”.

La regidora participarà en moltes de les activitats de la festa, “tot i que em serà difícil -comenta Vallès- ser-hi a tot arreu. Intentaré poder veure el màxim d’iniciatives possibles i gaudir en família de tots els escenaris. Recomano a tothom que es descarregui la nova aplicació del municipi o que consulti el blog nou, on trobaran tota la programació i els serà més fácil triar els actes que més els interessi”.