Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Una nova entitat dedicada a la marxa nòrdica es presenta durant la festa major

Organitzen una matinal d'aquesta modalitat esportiva perquè tothom la pugui conèixer


Una nova entitat dedicada a la marxa nòrdica es presenta durant la festa major

El nou club de marxa nòrdica Nordic Walks SQV es presentarà en societat durant la festa major 2014, tot oferint el dissabte 30 d’agost, al Parc de Les Morisques, una matinal d'aquesta modalitat esportiva. És l'ocasió de provar la marxa nòrdica, una innovadora pràctica esportiva que transforma la simple mecànica natural de caminar en un exercici tècnic, que permet augmentar els beneficis físics i saludables tant sols afegint un parell de bastons d’impulsió i sumant-hi el moviment actiu dels braços. Només cal adreçar-se a l'estand que l'entitat tindrà al Parc.

Nordic Walks és una entitat del municipi formada per instructors amb titulació, orientada a la pràctica esportiva saludable mitjançant la marxa nòrdica, executada  de manera constant i regular. El club, que ja porta treballant tres temporades, ofereix activitat entre setmana a diferents nivells, encaixant amb tot tipus de perfils i necessitats:

-moderada, bàsica per a persones que volen iniciar-se en l’activitat física o porten temps inactives.

-estimulant, ideal per a persones que vulguin mantenir i millorar la condició física de forma evolutiva amb una practica regular i constant.

-enèrgica, orientada per a persones més actives, que cerquen un mètode d’entrenament intensiu però menys agressiu amb el cos.

Per qui estigui interessat en aprendre la tècnica de la marxa nòrdica, Nordic Walks convoca el primer curs de la temporada el proper dissabte, dia 6 de setembre. Qui s'acosti a l'estand el proper 30 d'agost, podrà gaudir d'inscripció amb descompte.

 

Més informació de l'entitat