Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Sant Quirze estrena el nou web

Aquest nou canal és una nova porta als serveis, la informació i la interacció per a tota la ciutadania


Sant Quirze estrena el nou web

Sant Quirze ha posat en marxa el nou web www.santquirzevalles.cat amb un gran acte de presentació que s'ha celebrat a la sala històrica de La Patronal. Aquest acte ha servit per presentar aquest nou canal de comunicació i ha comptat amb l'assistència d'un gran nombre de representants d'entitats, comerços, empreses i ciutadania en general.

Amb un acte absolutament innovador i emmarcat en una campanya presidida per la imatge d'un ratolí gegant d'ordinador, el públic que omplia La Patronal ha pogut seguir el fil conductor d'un conte explicat pel director de Ràdio Sant Quirze, Sergi de Dios.

La imatge i el vídeo han estat protagonistes en aquesta presentació de santquirzevalles.cat. Diferents peces protagonitzades pel ratolí i per quirzetencs i quirzetenques de diferents àmbits com són la cultura, l'empresa, el comerç o la creació, etc., han sorprès el públic amb una presentació àgil i innovadora.

En el transcurs de l'acte, l'Alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat l'aposta que Sant Quirze fa per la societat de la informació amb propostes com són aquest mateix web o els futurs webs canya jove, de comunicació i l'observatori de sostenibilitat, que es posaran en marxa durant aquest any 2010. Així també ha avançat que properament es posarà en funcionament una targeta de serveis municipals, o que també cada quirzetenc i quirzetenca podrà tenir un mail gratuït santquirzevalles.cat Finalment, en aquest àmbit de projectes lligats a la societat de la informació i el coneixement, ha anunciat que per la tardor es posarà en marxa la xarxa wifi ciutadana d'accés a internet.

Així mateix, l'Alcaldessa, en el seu discurs, ha fet un repàs de la feina feta en aquests darrers tres anys, i de la feina que encara està per fer, fent especial incidència en els projectes estratègics que des de l'equip de govern municipal s'estan treballant per posar en marxa aquest any. Segons ha dit l'Alcaldessa, "tots els regidors i regidores de l'equip de govern estan treballant colze a colze per fer que aquest any s'iniciïn projectes estratègics pel futur de Sant Quirze com són la concessió administrativa d'un nou equipament esportiu modern i de qualitat, amb làmina d'aigua, que substitueixi també l'actual piscina; la construcció d'una residència de gent gran i centre de dia; la posta en marxa de dues noves escoles bressol municipals, una d'elles a Les Fonts; la signatura d'un acord per la instal•lació d'un campus universitari a Sant Quirze; i l'acord amb la Generalitat i FECSA-ENDESA per programar el soterrament de les línies d'alta tensió, un cop han acceptat la proposta tècnica presentada per l'Ajuntament".