Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

El mític grup Brams, AlQuadrat i altres formacions, en el cartell musical de les Barraques

La programació més jove de la festa major arriba enguany al desè aniversari


El mític grup Brams, AlQuadrat i altres formacions, en el cartell musical de les Barraques

La Festa Major d’enguany comptarà també amb les ja tradicionals Barraques, que estaran ubicades al Parc de Can Feliu, des d’on s’oferiran diferents propostes adreçades sobretot al jovent del poble. Aquesta programació festiva, orientada especialment al jovent, compleix deu anys.

Divendres obriran a les 10 de la nit i no faltarà la música en directe. L’actuació destacada de la nit és la que realitzarà la mítica formació catalana Brams, que presentarà el seu darrer disc “Anem tancant les portes a la por” amb un directe ple d’energia. Altres actuacions de la nit seran Banana Beach i la sessió del Dj del poble Julestheriten.

La programació de barraques continuarà dissabte, a les 10 del matí, amb La Villa, una activitat que consta de 12 hores seguides de sessions de Djs per a tots els públics. Ja al migdia començaran les activitats populars i que, any rere any, tenen una gran acceptació per part del jove públic santquirzenc.


D’aquesta manera, se celebraran la IX Macarronada Popular, partides de bitlles catalanes, el IX concurs de força i resistència, el IX concurs de TiTius, el IX concurs de cançó de Festa Major i, per primera vegada, un Megatrivial sobre Sant Quirze del Vallès. Aquestes activitats duraran fins la nit, quan començaran les actuacions de Masia Vandals, AlQuadrat, El Son de la Chama i Dj’s Fattys.

La Coordinadora de Barraques, formada per entitats i grups juvenils del poble, és l’encarregada d’elaborar la programació que, any rere any, es va consolidant com un dels actes més populars del jovent de Sant Quirze del Vallès.