Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Podreu seguir la festa major per diferents canals d’Internet

Descarregueu-vos l’aplicació mòbil SQV i gaudireu de continguts exclusius


Podreu seguir la festa major per diferents canals d’Internet

La festa major de Sant Quirze podrà seguir-se, com l’any passat, per diferents canals d’Internet. L’oferta per informar-vos i per compartir és molt àmplia, però la gran novetat és que els usuaris de l’aplicació mòbil SQV gaudiran de continguts exclusius.

Podeu descarregar-vos l’aplicació aquí si teniu un telèfon amb sistema Android, o aquí, si el vostre sistema és IOS (Iphone).

El bloc
També podeu seguir la festa major mitjançant un renovat bloc, que podeu visitar a www.festamajor.santquirzevalles.cat. Hi trobareu tota la informació útil per gaudir de la festa, amb la possibilitat de fer recerques per dates, ubicacions o tipus d’activitat.


Xarxes Socials
Ja fa setmanes que les xarxes socials bullen d’activitat prèvia a la festa major. Per tal de seguir la festa, participar-hi i comentar-la, podeu fer servir l’etiqueta #SQVdeFesta, que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l'esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Quirze:
 
Twitter: @ajsantquirze
Facebook: www.facebook.com/santquirzevalles
Youtube: www.youtube.com/user/SantQuirzeVallesAj
Flickr:  www.flickr.com/photos/santquirzevalles
 
Recordeu que l’Ajuntament té perfils a les xarxes Instagram i Pinterest, a les quals podreu compartir imatges i mirades del municipi.

I no oblideu que també podeu participar a la festa major a través dels tres concursos 2.0 que ha convocat l'Ajuntament: un de selfies a Twitter, un de fotos a Facebook i un de vídeos a Instagram. En trobareu més informació en aquest enllaç.