Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Gran acollida a "Amagats en un calaix", la cançó de Sant Quirze

El videoclip del tema ja està disponible a l'aplicació mòbil SQV


Gran acollida a "Amagats en un calaix", la cançó de Sant Quirze

La cançó "Amagats en un calaix" ha rebut una acollida extraordinària en la seva estrena pública, aquest 28 d'agost durant la recepció ciutadana que inaugura la festa major. Promoguda per l'Associació de Músics de Sant Quirze del Vallès, i amb la participació d'intèprets i grups musicals i folklòrics locals, el tema musical i el seu videoclip aspiren a donar a conèixer la vitalitat i energia del poble de Sant Quirze.

De moment, l'estrena "Amagats en un calaix" ha demostrat la seva capacitat de connexió amb les referències emocionals locals. Bona part del públic assistent a la presentació tal.larejava, i fins i tot cantava a mitja veu, la lletra de la cançó. No poques d'aquestes persones havien participat en el multitudinari rodatge del videoclip de la cançó.

A partir d'avui mateix, tots els santquirzencs i santquirzenques poden fruir de la cançó i el vídeo si tenen l'aplicació mòbil SQV. L'aplicació ofereix continguts exclusius de la festa major. Qui no la tingui se la pot descarregar (és gratuïta) aquí, si teniu un telèfon amb sistema Android, o aquí, si el vostre sistema és IOS (Iphone).

"Amagats en un calaix" combina pop i rumba catalana, amb moments intimistes. Però sobretot "ens fa sentir orgullosos de Sant Quirze, bategar el cor i emocionar", diu l'alcaldessa, Montserrat Mundi. Afegeix l'alcaldessa que "ja sabem que vivim a un poble que val molt la pena, però el sentiment de pertinença creix quan ens toquen determinades fibres. La cançó ho aconsegueix i convido tothom a gaudir-la i compartir-la".

El videoclip va enregistrar-se per tot el poble i amb una gran escena final a Can Feliu, en el qual van participar tots els músics de Sant Quirze, incloses les corals i altres entitats musicals i fins i tot grups de l’escola municipal de música. També la major part de grups culturals i folklòrics de Sant Quirze.