Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Un gran final tanca una de les festes majors més lluïdes que es recorden a Sant Quirze

La ciutadania s'aboca al comiat de les celebracions, amb el sopart popular, les havaneres i el castell de focs


Un gran final tanca una de les festes majors més lluïdes que es recorden a Sant Quirze

Sant Quirze del Vallès ha tancat aquesta passada nit la festa major 2014 amb una nova exhibició de la implicació ciutadana en les celebracions que van iniciar-se dijous passat. El fi de festa, amb el sopar popular, les havaneres i el castell de focs, va confirmar la tònica dels dies anteriors, que han fet d'aquesta festa major una de les més lluïdes que es recorden al poble.

En acabar el castell de focs, al Parc de les Morisques, l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, manifestava que "la festa ha acabat amb la mateixa intensitat i participació que ha tingut durant tots els dies. Crec que hem superat la de l'any passat, que ja va ser excepcional. I ho dic tant pel programa com per la implicació de tothom".

L'alcaldessa va afegir que "som un gran poble i ho demostrem en ocasions com aquestes. Cal felicitar a tots els que ho han fet possible amb el seu treball i la seva dedicació. Però sobretot cal felicitar els santquirzencs i les santquirzenques".

Centenars de persones s'havien concentrat, a partir de les 8 del vespre, a la Rambla Lluís Companys per gaudir del sopar popular: un àpat de comiat servit per les entitats locals. El Parc de les Morisques també bullia d'activitat, amb l'amfiteatre ple fins a dalt amb la cantada d'havaneres a càrrec del grup Voramar, de la Bisbal d'Empordà, mentre els avis i àvies del Casal servien el rom cremat.

El moment culminant va ser l'engegada d'un espectacular castell de focs, que va ser llargament aplaudit pel públic present al Parc de les Morisques. Un colofó perfecte per a una festa major que serà especialment recordada.

Podeu veure un ampli reportatge fotogràfic dels actes finals de la festa major clicant aquí.