Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Oberta la matriculació per als nous cursos de català

Els dies 9 i 10 de setembre els exalumnes i alumnes preferents, i del 15 al 23 de setembre, els alumnes de nou ingrés


Oberta la matriculació per als nous cursos de català

L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès inicia la matriculació per als nous cursos de català. S’ha previst un curs presencial en horari de tarda de nivell Suficiència 2, el segon per aconseguir el certificat oficial del nivell C. Els curs té una durada de 45 hores (de setembre a gener) i començarà el 29 de setembre.

Estudiar català a casa
A més, per a les persones que no poden assistir als cursos presencials, també s’ofereixen cursos semipresencials dels nivells elemental, intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.

Bàsic 1
A partir d’aquest quadrimestre també es possible fer el Bàsic 1 per Internet. Aquest curs està adreçat a les persones que fa molt poc que han arribat a Catalunya i volen començar a aprendre català.

Matriculació
La matriculació tindrà lloc al primer pis del Centre Cívic Can Feliu (carrer d’Eduard Toldrà, s/n):

-Exalumnes i alumnes preferents: dies 9 i 10 de setembre
-Alumnes de nou ingrés: del 15 al 23 de setembre

Els horaris de matriculació són: matins de 10 a 13 h i tardes, dilluns i dimecres, de 17 a 19 h. Si cal, per determinar el nivell es farà una petita prova.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català, al telèfon 93 721 18 99 o per correu electrònic.