Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra ja és centre col•laborador de l’ACTIC

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Poden demostrar les seves competències mitjançant una prova les persones majors de 16 anys. Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.


El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra ja és centre col•laborador de l’ACTIC

Què han de fer les persones interessades?

Tot el procés es realitza de forma telemàtica i autodidacte. Mitjançant el web de l'ACTIC www.actic.gencat.cat, les persones interessades poden inscriure's com a usuàries. Tot el material formatiu també està disponible al mateix web.

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra posa a la disposició de les persones interessades el material formatiu en format paper i punts de connexió per tal de poder formar-se i realitzar la prova acreditativa. L'horari en el que es pot accedir als punts de connexió és de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 hores sense necessitat de sol.licitar cita prèvia. D'altra banda, per tal de realitzar la prova s'ha de demanar cita mitjançant el web d'ACTIC.