Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Oberta la fase de votació als concursos 2.0 de fotos i vídeos de la festa major

S'hi han presentat més de vuitanta documents gràfics digitals


Oberta la fase de votació als concursos 2.0 de fotos i vídeos de la festa major

Ja podeu votar les millors fotos i vídeos de la festa major de Sant Quirze. Més de vuitanta documents gràfics digitals han participat fins avui en els concursos 2.0 convocats per l'Ajuntament a diferents xarxes socials. La votació popular pot fer-se al concurs de fotografies a Facebook i al de vídeos a Instagram, mitjançant un gest tan senzill i habitual a les xarxes socials com clicar un "M'agrada".

Facebook

El termini de presentació d'imatges al concurs de fotos a Facebook va acabar ahir dimecres. S'hi han presentant 51 fotos de gran nivell. I des d'avui, i fins al proper dilluns, 8 de setembre, a les 11 hores, podeu votar quina penseu que és la millor. Podeu ver-ho en l'àlbum que trobareu en aquest enllaç.

Les deu fotos amb més "M'agrada" passaran a una segona fase del concurs, en la qual un jurat, format per la Comissió de Festes, escollirà la imatge guanyadora. L'autor o a autora guanyarà una tablet.

Instagram

D'altra banda, el concurs de vídeos a Instagram encara és obert i podeu participar-hi fins al proper dimarts, 9 de setembre, a les 11 del matí. Per participar, només cal pujar el vídeo a Instagram amb l'etiqueta #concursSQV.

Si voleu votar, feu la cerca a Instagram amb la mateixa etiqueta #concursSQV i us apareixeran els vídeos presentats. El vídeo amb més "M'agrada" serà el guanyador. L'autor o a autora guanyarà una tablet.

Twitter

Finalment, més d'una vintena d'autofotos s'han presentat al concurs de selfies a la xarxa social Twitter. El termini per presentar-s'hi ja està tancat. En aquest cas, la imatge guanyadora es tria per sorteig i l'autor o autora rebrà, com en els altres dos concursos, una tablet.

Les piulades amb selfie de la festa major han estat molt diverses. Els piulares de Sant Quirze s'han fotografiat al rom cremat, al castell de focs, a la cursa, al correfoc, als concerts, a la fira d'art... Selfies divertits amb màscares,  dos amb en Quim Masferrer, algú que és perseguit per l’ànima de l’Iskariot, en un dinar de Festa Major, amb els castellers, els gegants i amics...