Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El comerç de Sant Quirze celebrarà el proper 25 d'octubre una jornada de botigues al carrer de dia i de nit

Iniciativa per promoure el comerç local i donar a cònèixer la seva oferta


El comerç de Sant Quirze celebrarà el proper 25 d'octubre una jornada de botigues al carrer de dia i de nit

El comerç de Sant Quirze del Vallès celebrarà el proper 25 d'octubre una jornada de botigues al carrer de dia i de nit. Aquell dia, els comerços que vulguin participar podran treure al carrer el seu taulell entre les 10 del matí i la mitjanit, amb ofertes especials i activitats. A més, hi haurà escenaris i espais especials repartits pel poble.

Un grup significatiu de comerciants locals organitza la Botiga al carrer de dia i de nit, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament. La regidora, Míriam Casaramona, explica que aquesta jornada comercial "té la finalitat de promoure el comerç local" i afegeix que "serà un element dinamitzador del municipi que donarà a conèixer l'oferta comercial i de serveis de Sant Quize".

Regidoria i comerciants s'han reunit per tancar la data i els principals detalls de la jornada comercial del 25 d'octubre. Entre altres acords, s'ha decidit que podrà participar qualsevol establiment de comerç o serveis obert al públic a Sant Quirze i que estigui donat d'alta amb llicència d'activitats. Cada establiment podrà fer les seves ofertes i activitats davant del local, sense excedir l'ample de la façana i garantint el pas dels vianants.

A més, hi haurà dos escenaris, un a la plaça de la Vila i a l'avinguda dels Països Catalans, on es duran a terme les actuacions programades pels comerciants que no puguin fer en els seus establiments. A més, a la rambla Lluís Companys, els establiments de restauració que vulguin fer activitat fora del seu restaurant, podran ocupar l’espai habitual del Mercat Ecològic i disposaran de corrent elèctric.

També hi haurà suport publicitari a la jornada en forma de cartelleria. Per participar, cal enviar una sol·licitud per correu electrònic abans del 15 de setembre.