Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Sant Quirze sortejarà aquest setembre 25 habitatges de protecció oficial a la zona de Mas Duran

El sorteig es farà el 16 de setembre, a les 13.30 hores, a La Patronal


Sant Quirze sortejarà aquest setembre 25 habitatges de protecció oficial a la zona de Mas Duran

L'empresa municipal d'habitatges COMU Sant Quirze del Vallès farà un sorteig, el proper 16 de setembre, per adjudicar 25 habitatges de lloguer en règim de protecció oficial de la Promoció Mas Duran III, situada al carrer Clementina Arderiu, 6.
 Els habitatges tenen entre 1 i 3 habitacions amb plaça d'aparcament i traster vinculats i tenen una superfície útil d'entre 45 i 70 metres quadrats. Els preus del lloguer van des dels 448 al 625 euros mensuals.

El sorteig se celebrarà el 16 de setembre, a les 13.30 hores, a l'edifici de La Patronal (avinguda Pau Casals, 86-88). Per completar el procés reglamentat, la COMU ha convocat 47 sol·licitants perquè participin en l'acte del sorteig.

Per qualsevol aclariment, podeu adreçar-vos a les oficines de la COMU els dies feiners de les 9 fins a les 14 hores. També us atendran al telèfon 93 721 68 00 (extensió 2100).

La determinació de les persones amb dret a participar en el procediment i posterior adjudicació dels habitatges seguirà el procediment establert als articles 29 i següents del Decret 106/2009 de 19 de maig, pel qual es regula en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya i els procediments d’adjudicació dels habitatges amb Protecció Oficial i les bases aprovades pel Consell d’Administració de la COMU en data 13 de novembre 2013.

Aquesta normativa estableix uns requisits que tenen a veure amb la renda familiar, amb un escalat segons el nombre de membres de la unitat, les zones geogràfiques de Catalunya, la necessitat d'habitatge... Podeu consultar més informació sobre aquesta normativa, així com sobre les bases concretes d'aquest procediment, clicant en aquest enllaç.