Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès viu amb intensitat la Diada Nacional de Catalunya

Sant Quirze per la Independència hissa la senyera al Parc de les Morisques


Sant Quirze del Vallès viu amb intensitat la Diada Nacional de Catalunya

La plaça 14 d’abril ha estat l’escenari dels actes centrals de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Quirze del Vallès. La jornada ha començat a les 11 hores amb la tradicional ofrena floral al Monument de Rafael Casanova, per part de l’Ajuntament, entitats del poble i particulars.
La Societat Coral Il·lustració Artística ha ofert una actuació en acabar l’ofrena, que ha arrencat els aplaudiments del nombrós públic present.
A continuació, la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze ha iniciat un Cercavila des de la plaça fins al Parc de les Morisques, on l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va llegir el discurs institucional de la Diada.
Enguany, l’entitat Sant Quirze per la IndependÈncia ha hissat la senyera, acompanyats després per una nova actuació de la Societat Coral Il·lustració Artística.
A continuació, l’entitat ha dut a terme l’acte de lliurament del Manifest “Sant Quirze pel Dret a Decidir”, amb les signaturas de les entitats a l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i a la resta de càrrecs electes del municipi. L’acte és simultani a tots els pobles de Catalunya. Les signatures es lliuraran properament al Parlament de Catalunya.
Molts dels participants a la jornada d’avui s’han desplaçat a continuació a Barcelona, per participar en la formació de la V.
 

Podeu veure aquí el vídeo dels actes de la Diada a Sant Quirze del Vallès.