Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Múltiples activitats per als avis i àvies amb motiu de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Els actes comencen dilluns 27 de setembre i acaben diumenge 3 d'octubre


Múltiples activitats per als avis i àvies amb motiu de  la Setmana Cultural de la Gent Gran

La setmana del 27 de setembre al 3 d’octubre, Sant Quirze del Vallès celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran. La inauguració d’aquesta iniciativa es durà a terme el mateix dilluns 27 de setembre a les 19:00 hores, al Casal d’Avis, amb l’espectacle musical Tempo “Tempo de Sabadell” i un refrigeri.
El dimarts 28 de setembre la coral “Amics per sempre” realitzarà un espectacle musical al Centre Cívic Torre Julià de Les Fonts. A les 17:15 hores, la sala d’actes del Casal d’Avis acollirà la conferència “El valor de les emocions”, que anirà a càrrec de la coach i escriptora Núria Albertí. I, a continuació, les persones assistents podran participar en un taller de risoteràpia, que anirà a càrrec de la infermera Francisca Plaza. La gent interessada en participar en aquesta iniciativa, cal que realitzi una inscripció prèvia al telèfon 93.721.18.91.
Els actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran de dijous 30 de setembre començaran a les 12:00 hores al Casal d’Avis amb un intercanvi intergeneracional, on s’explicaran contes tradicionals i es jugarà a jocs. A les 18:00 hores, es durà a terme un berenar al mateix Casal i, just després, es realitzarà una sortida per veure l’obra de teatre “La nit de Sant Joan”, de la companyia Dagoll Dagom. Aquesta activitat té un preu de 25 euros. La gent interessada en participar-hi, ha de trucar als telèfons 93.721.18.99 o 93.721.68.81.
El divendres 1 d’octubre es durà a terme, a partir de les 13:00 hores, l’homenatge als nonagenaris i centenaris del municipi al mateix Casal. L’acte finalitzarà amb un vermut popular. I, a partir de les 17:00 hores, el mateix equipament municipal acollirà un concert d’havaneres protagonitzat per la coral “Amics per sempre”.
També dissabte, dia 2 d’octubre, les activitats es concentraran al Casal d’Avis. A les 16:00 hores es durà a terme una competició de petanca i billar. Tot seguit es realitzarà el lliurament de premis i els i les assistents compartiran un refrigeri tot gaudint de l’espectacle de màgia “Tito Magi”.
I, per acabar la setmana, diumenge 3 d’octubre, a partir de les 18:00 hores se celebrarà la clausura de la iniciativa amb una jornada de portes obertes i ball per a tothom. Els i les assistents compartiran també un refrigeri per acabar de la millor manera possible la jornada.
si voleu consultar el programa detallat, podeu fer-ho en el següent enllaç:
>Programa setmana cultural de la gent gran