Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Dos atletes santquirzencs aconsegueixen quatre medalles de plata al Campionat d'Europa Màster

Carme Garcia i Lluís Abadias destaquen a les proves, disputades recentment a Turquia


Dos atletes santquirzencs aconsegueixen quatre medalles de plata al Campionat d'Europa Màster

Els atletes santquirzencs Carme Garcia i Lluís Abadías van aconseguir quatre medalles de plata (tres individuals i una d'equip) en el Campionat d'Europa d'Atletisme Màster que s'ha celebrat recentment a Izmir, a Turquia. Tots dos competien amb l'equip espanyol.

Carme Garcia va aconseguir la primera plata individual en la prova de 5.000 metres en pista per a majors de cinquanta anys. En la prova masculina, Lluís Abadías va estar a punt de pujar al podi, ja que va quedar quart.

Les altres dues medalles de plata individuals van aconseguir-les en la prova de ruta. Amb sortida conjunta per dones i homes, i recorreguts de 10 i 20 quilòmetres respectivament, Carme Garcia va tornar a quedar segona (de fet, el podi va ser el mateix que en la prova de 5.000 metres en pista). De la seva banda, Lluís Abadías va protagonitzar una remuntada, ja que va sortir a la cua i va escalar posicions fins al segon lloc final. Va ser una prova especialment dura, ja que es va disputar a 38 graus de temperatura.

Finalment, Carme Garcia va aconseguir una tercera medalla de plata, en aquest cas d'equip, com a integrant de l'equip espanyol.