Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Jordi Andreu, guanyador del concurs de fotos de la festa major a Facebook

Marta Ricart guanya el concurs de vídeos a Instagram i Santiago Núñez, el de selfies a Twitter


Jordi Andreu, guanyador del concurs de fotos de la festa major a Facebook

Jordi Andreu Segura és el guanyador del concurs de fotos a Facebook convocat amb motiu de la festa major de Sant Quirze del Vallès 2014. La seva imatge, presentada amb el títol "Ballant amb l'Iskariot", ha estat escollida pel jurat, format per la Comissió de Festes, d'entre les 10 finalistes que havien passat la fase de votació popular d'un total de 51 fotos. Podeu veure la foto guanyadora clicant en aquest enllaç.

Pel que fa al concurs de vídeos de festa major a Instagram, la guanyadora ha estat Marta Ricart Pueyo (@coco_eventdesigner), que va participar amb un vídeo del castell de focs. En aquest cas, el guanyador es decidia pel nombre de "likes" (M'agrada) i la Marta Ricart en va rebre 250. Podeu veure el vídeo clicant en aquest enllaç.

Finalment, el premi del concurs de selfies a Twitter ha recaigut en Santiago Núñez Oliveros (@Santisbd), que va presentar una autofoto amb l'actor Quim Masferrer, que va presentar a la festa major el seu espectacle "Temps". En aquest cas, el guanyador es decidia per sorteig. Podeu veure el selfie clicant en aquest enllaç.

L'Ajuntament de Sant Quirze i la Comissió de Festes feliciten els guanyadors i agraeixen la participació a tots els concursants.